Publicerad

Vad är nytt i shoppen?

Har du precis varit och handlat ramar och är trött på IKEA-konst och vill ha något som inte alla har? Här hittar du de senast 12 tillagda motiven i butiken.

Perfekta för kontoret, väntrummet, vardagsrummet eller var som helst. Fina Fine Art posters printade på matt tjockt kvalitetspapper med arkivbeständigt bläck för bästa hållbarhet. De här motiven kan du låta gå i arv om du ramar in dom rätt.

Motiven levereras med DHL till din närmsta Service-Point i pappryggskuvert eller i stadigt rör beroende storlek. Betalning gör du säkert via Paysons betallösning.

Du kan själv välja hur du vill betala, banköverföring, Swish, kort eller faktura utan någon extra kostnad. Möjlighet till delbetalning finns när du väljer faktura.

Väljer du att köpa mer än ett motiv så får du mängdrabatt. 2 motiv 5%, 3 motiv 10% och 4 eller fler 15% rabatt.

Just nu:

Just nu 15% rabatt på motivstorleken 50×70 & 70×100 cm,
och eftersom vi har mängdrabatt så får du 20% på storlekarna om du
köper mer än ett motiv (gäller ej motivpaket).

Och dessutom, beställer du för 298 kronor eller mer så får du beställningen fraktfritt.

Mvh
Thomas

Publicerad

Passa på! 30% rabatt och fri frakt om du registrerar dig som kund!

Pengar att spara!

Påskkampanjen är över, dock så avslutar vi den mjukt, du får 30% rabatt och fri frakt på din första order om du registrerar dig som kund på hemsidan.  Klicka på “Mitt konto” i menyn och registrera dig.  Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev samtidigt och se till att du är inloggad när du gör din beställning. Inte svårare än så 😃. Och vill du absolut inte registrera dig så eller redan är kund får du 15% rabatt och fri frakt.

Erbjudandet gäller fram till sista april 2019.

Välkommen som kund! 

Publicerad

Leveranstid under julhelgen!

vinter beijers park poster

Man vill ju ha sitt motiv så fort som möjligt. Julhelgen ställer dock till det lite för oss. Normal leveranstid är 5 – 7 arbetsdagar. Eftersom julhelgen ser ut som den gör så finns det risk att ditt beställda motiv inte dyker upp förrän i början på januari. 

Du får dock ditt motiv billigare om du beställer innan dess. 20 – 30% rabatt ligger kvar till nyår, och samma med “nykund”-rabatten där du får 35% rabatt på din första beställning om du registrerar dig som kund. 

Ha en fantastisk julhelg!

Publicerad

Ny prissättning!

mängdrabatt, posters, prints

Det ska helt enkelt löna sig att köpa flera motiv, så från och med idag, 1/9-18,  så får du rabatt om du köper fler motiv. Rabatten räknas av på styckpriset oavsett vilken storlek på print du köper. 2 motiv 5% rabatt, 3 motiv 10% rabatt och från 4 motiv eller fler 15% rabatt. Dessutom, alltid fri frakt på ordern om du kommer upp i ett ordervärde på 800 kronor.

Mängdrabatten gäller alla motiv och motivpaket, även de som redan har sänkt pris. Det går dock inte att kombinera rabattkoder  med mängdrabatten.

Välkommen in i butiken!

Mvh

Thomas, 365klick.com

 

Publicerad

OBS!!! Leveranstider under sommaren!

På lördag 23/6 är sista dagen på ett par veckor om du vill köpa en poster med normal leveranstid (5 – 7 arbetsdagar).

Vi måste ta lite paus vi också.

Du är givetvis välkommen att göra ditt köp ändå, behandling av ordrar återupptas den 4/7 så din poster dimper inte ner i brevlådan förrän vecka 28.

För att göra väntan lite mer uthärdlig så bjuder vi på 25% rabatt och fri frakt på alla ordrar fram till 3/7 (gäller ej motivpaket).

Ha en fantastisk midsommar och en härlig sommar!

Publicerad

Delbetala

Fiskaren öresundsbron poster

Vill du sprida ut betalningen lite?

Payson, som vi använder som betaltjänst i shoppen erbjuder “räntefri” delbetalning vid köp över 300 kronor. Du väljer “Dela upp betalningen” när du betalar din beställning.

Delbetala räntefritt:
3 mån räntefritt; Uppläggningsavgift 95 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 0,00%
6 mån räntefritt; Uppläggningsavgift 195 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 0,00%
12 mån räntefritt; Uppläggningsavgift 295 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 0,00%

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10.000 kr upplagt på 12 månader, 0 % ränta, 295 kr uppläggningsavgift och 29 kr aviavgift i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer är 12,70 %.

Läs mer om villkoren hos Payson

Publicerad

Vi fick en vinnare.

Näckrosen poster beijers park

Det var en en bunt som anmälde sig till nyhetsbrevet och i och med detta fick chansen att vinna en poster i valfri storlek. Vinnaren kommer från Skutskär och jag hoppas att där finns plats på väggarna, vinnaren valde motivet “Näckrosen” i storlek 70×100. Postern kommer med posten.

För alla er andra så är det just nu 20% rabatt och fri frakt på alla posters (rabatten dras av automagiskt i kassan), och glöm inte att anmäla dig för nyhetsbrevet så att du inte missar nästa gång det är tävling på gång.

 

Publicerad

Vinn en poster!!!

Ta chansen!

Om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev, samt följer oss på instagram eller facebook så är du med i utlottningen av en valfri poster i valfri storlek.

Alla som anmäler sig fram till 6/4 – 2018 deltar i utlottningen.

Du kan anmäla dig antingen här: Nyhetsbrev eller i formuläret här: Nyhetsbrev

Du hittar oss på facebook här: https://www.facebook.com/365klick

På Instagram heter vi @365klick

Lycka till, och tipsa gärna en kompis 🙂

 

Publicerad

Black Friday & Cybermåndag 2017

black friday 2017

Vi kör på lite till.

Fram till och med 23.59 på måndag 1/12 får du hela 30% rabatt. (gäller ej motivpaket, som är rejält billiga redan)

Använd rabattkoden: BLFRIDAY i kassan eller i varukorgen. Det är bara att shoppa loss. Handlar du för mer än 800 kronor så bjuder vi på frakten också.

Handla och njut.

Mvh

Thomas (Postermaster)